VB: Tröskelbrott, julbedrägerier och nytt högkvarter

Den måndag, 18 december 2017 16:13 skrev Trygve-teamet <info@trygve.se&gt;:
Tröskelbrott, julbedrägerier och nytt högkvarter

Antalet inbrott och bedrägerier ökar i Sverige – bidra till att bryta den trenden!
För att lyckas vända en negativ och oroande utveckling krävs att Polisen, tullen och domstolsväsendet arbetar effektivt tillsammans. Ett förändringsarbete som går långsamt. Det är du och dina grannar är de som gör den största skillnaden. Er samverkan försvårar för tjuvarna och ger i många fall Polisen och åklagare den information de behöver för att gripa tjuvar och få fällande domar.
Stoppa tröskelbrotten
Brott där tjuvar lurar sig in över tröskeln för att stjäla blir allt vanligare. äldre personer drabbas mest av “tröskelbrotten”. Här är tips som skyddar dig och dina vänner.
Läs mer
Tänd upp – Skippa timern?
Ett ljust hem avskräcker tjuvar. Det är billigare än någonsin. Visste du att en LED-lampa som är ansluten dygnet runt drar mindre energi än samma lampa som är ansluten via en timer halva dygnet?
Läs mer
Stoppa bedragare i julhandeln!
I julhandeln agerar många bedragare. Här finns några enkla tips på hur du kan undvika att bli utsatt, oavsett om du handlar på nätet eller i butik.
Läs mer
Trygve växer!
Stora Nygatan 25 i Gamla stan är adressen för vårt nya kontor, en genuin kontorslokal i en fastighet från 1600-talet. Utöver flytten har bolaget bakom Trygve, United Eyes AB tagit in nytt kapital för att växa ytterligare. Läs mer här.
Idag ger vi även beröm till Sveriges ungdomar som är nyktrare än på länge, vilket medfört att de krogrelaterade våldsbrotten har blivit mycket färre.
Du har väl inte missat vår blogg? Där finns många artiklar och tips som kan vara till hjälp. Läs t.ex. våra fyra tips för att placera händelser rätt på kartan.
Bästa hälsningar,
Trygve-teamet
facebook
twitter
Vill du inte ha fler mail som detta?
Avregistrera dig från våra nyhetsbrev
United Eyes AB, Stora Nygatan, SE-111 25 Stockholm
© 2017 United Eyes AB