VB: [Grannsamverkan på Munkegärdegatan] Hej alla Munkegärdare.

Den lördag, 23 juli 2016 15:12 skrev Madelene Stenberg <notification+puwujuui@facebookmail.com&gt;:
Facebook

  Madelene Stenberg har gjort inlägg i Grannsamverkan på Munkegärdegatan .       Madelene Stenberg den 23 juli kl 15:12   Hej alla Munkegärdare. Det har åter igen hänt ett fönster-knack på bil i vårat område. Jag skulle gärna vilja uppmana alla att hjälpa till att hålla ögon och öron öppna och uppmärksamma om man ser något i området. Det verkar vara mest på ren djävulskap som detta sker, då även denna gång skedde det att inget av värde för tjuven stals. Det är förbannat trist att detta ska ske, men kanske går att göra det mindre attraktivt för dessa nötter att knacka rutor här om vi visar att vi ser dom. / Madelene Brf. Munkegärde.   Gilla Kommentera    
   
 
    Facebook
 
   
   
 
Madelene Stenberg har gjort inlägg i Grannsamverkan på Munkegärdegatan.
 
   
Madelene Stenberg
den 23 juli kl 15:12
 
Hej alla Munkegärdare.

Det har åter igen hänt ett fönster-knack på bil i vårat område.
Jag skulle gärna vilja uppmana alla att hjälpa till att hålla ögon och öron öppna och uppmärksamma om man ser något i området.
Det verkar vara mest på ren djävulskap som detta sker, då även denna gång skedde det att inget av värde för tjuven stals.
Det är förbannat trist att detta ska ske, men kanske går att göra det mindre attraktivt för dessa nötter att knacka rutor här om vi visar att vi ser dom.

/ Madelene Brf. Munkegärde.

 

Gilla

Kommentera

 
 
   
   
 

Visa på Facebook

   

Redigera e-postinställningar

 
   
   
Svara på det här mejlet för att kommentera inlägget.
 
   
   
 
Det här meddelandet har skickats till sgbp47@yahoo.se” style=”color:#3b5998;text-decoration:none;”>sgbp47@yahoo.se. Klicka på avsluta prenumerationen om du inte vill ha fler sådana här e-postmeddelanden från Facebook.
Facebook, Inc., Attention: Community Support, Menlo Park, CA 94025